Σχετικά με εμάς

ΤΕΚΜΩΡ

Από το 1993

H ΤΕΚΜΩΡ είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1993 και δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών Συμβούλου σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα, καλύπτοντας ανάγκες τους σε θέματα επενδυτικού, εμπορικού, τεχνολογικού, ερευνητικού, εκπαιδευτικού και γενικά αναπτυξιακού ενδιαφέροντος.

Οι προσπάθειες των στελεχών και των συνεργατών της ΤΕΚΜΩΡ στηρίζονται σε μακρόχρονη εμπειρία πάνω σε θέματα επιχειρησιακής θεωρίας και πρακτικής, εμπορικών και τεχνολογικών συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο και εκμετάλλευσης των ευκαιριών που παρέχουν τα διάφορα Εθνικά και Κοινοτικά Προγράμματα.

Στο επίκεντρο της στοχοθεσίας της ΤΕΚΜΩΡ είναι να παρέχει πραγματικές λύσεις σε πραγματικές ανάγκες των πελατών της. Η πληθώρα των έργων που έχει υλοποιήσει με επιτυχία η εταιρεία στη μακρόχρονη πορεία της στο χώρο της συμβουλευτικής για λογαριασμό πελατών από πολλούς διακριτούς τομείς και κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, αποτελεί εχέγγυο για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

Η εταιρεία είναι μέλος του Συνδέσμου Εταιρειών Συμβούλων Management Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ).